Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("MILK SUBSTITUTE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 177

  • Page / 8
Export

Selection :

  • and

NUTRITIONAL RESPONSES OF CALVES FED MILK OR A MILKREPLACER.LYNCH GP; PIKE TL; BOND J et al.1978; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 61; NO 2; PP. 212-220; BIBL. 24 REF.Article

VALUTAZIONE DEL LATTE DI SOJA NELL' ALIMENTAZIONE PRECOCE DEL NEONATO IN ATTESA DELLA MONTATA LATTEA. = INTERET DU LAIT DE SOJA DANS L'ALIMENTATION PRECOCE DU NOUVEAU-NE EN ATTENDANT LA MONTEE DE LAITAVERSA S; CORDARO V.1976; MINERVA PEDIATR.; ITAL.; DA. 1976; VOL. 28; NO 16; PP. 946-949; ABS. ANGL.; BIBL. 16 REF.Article

THE EFFECT OF DRY MATTER CONCENTRATION ON MILK SUBSTITUTE INTAKE BY THE CALFTERNOUTH JH; STOBO IJF; ROY JHB et al.1978; PROC. NUTRIT. SOC.; GBR; DA. 1978; VOL. 37; NO 2; PP. 57AArticle

INFLUENCE DU TAUX PROTEIQUE ET DE LA COMPOSITION EN ACIDES AMINES DE L'ALIMENT D'ALLAITEMENT SUR L'AMINOACIDEMIE DE L'AGNEAU PRERUMINANT.PATUREAU MIRAND P; THERIEZ M; PRUGNAUD J et al.1977; ANN. ZOOTECH.; FR.; DA. 1977; VOL. 26; NO 3; PP. 315-328; ABS. ANGL.; BIBL. 19 REF.Article

VALEUR BIOLOGIQUE DE LA COMPOSANTE PROTEIQUE DES PRODUITS LAITIERS, UTILISES POUR LES NOURRISSONSFATEEVA EM; KALININA NN; BELKINA LM et al.1976; VOPR. PITAN.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 6; PP. 47-50; ABS. ANGL.; BIBL. 24 REF.Article

ASPECTS QUALITATIFS DE LA DIGESTION INTESTINALE DES GLUCIDES D'UN TOURTEAU DE SOJA PAR LE VEAU PRERUMINANTBESLE JM; THIVEND P.1980; REPROD. NUTR. DEV.; FRA; DA. 1980; VOL. 20; NO 6; PP. 1849-1854; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.Article

DIGESTION OF FAT IN CALVES FED MILK REPLACERS PREPARATED BY HOMOGENIZATION OR LOW-PRESSURE DISPERSIONJENKINS KJ; KRAMER JKG; EMMONS DB et al.1981; J. DAIRY SCI.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1981; VOL. 64; NO 10; PP. 1965-1971; BIBL. 22 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF CHAISATHI (TEA WHITENER) = QUALITE PROTEIQUE DE "CHAISATHI" (BLANCHISSEUR DE THE)SUNDER GUJRAL; NAINA RAJGOR.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1983; VOL. 20; NO 1; PP. 8-9; BIBL. 6 REF.; 4 TABL.Article

L'UTILISATION D'ALIMENT D'ALLAITEMENT ACIDIFIE POUR LES VEAUX D'ELEVAGEFIEMS LO; BOUCQUE CV; COTTYN BG et al.1982; REV. AGRIC.; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1982; VOL. 35; NO 5; PP. 3029-3038; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.Article

INFLUENCE DU REMPLACEMENT D'UNE PARTIE DU SUIF PAR DE L'HUILE DE COPRAH DANS L'ALIMENT D'ALLAITEMENT SUR L'EVOLUTION POSTPRANDIALE DES LIPIDES PLASMATIQUES DU JEUNE VEAU PRERUMINANTBAUCHART D; AUROUSSEAU B.1980; ANN. NUTR. ALIMENT.; ISSN 0003-4037; FRA; DA. 1980; VOL. 34; NO 4; PP. 657-675; ABS. ENGArticle

GROWTH AND DEVELOPMENT OF RATS ARTIFICIALLY REARED ON A HIGH OR A LOW PLANE OF NUTRITIONSMART JL; STEPHENS DN; KATZ HB et al.1983; BRITISH JOURNAL OF NUTRITION; ISSN 0007-1145; GBR; DA. 1983; VOL. 49; NO 3; PP. 497-506; BIBL. 29 REF.Article

DIE HOEHE DER ENERGIEVERWERTUNG DER NAHRUNG BEI KAELBERN WAEHREND DER TRAENKPERIODE = VALEUR DE L'UTILISATION ENERGETIQUE DE L'ALIMENTATION PAR LE VEAU PENDANT L'ALLAITEMENTBURLACU G; RUS V; BAIA G et al.1980; ARCH. TIERENAEHR.; DDR; DA. 1980; VOL. 30; NO 5; PP. 447-453; ABS. RUS/ENG; BIBL. 11 REF.Article

INFLUENCE DE LA NATURE DES PROTEINES ALIMENTAIRES SUR LA COMPOSITION EN ACIDES AMINES DES FECES DU VEAU PRERUMINANT.PATUREAU MIRAND P; TOULLEC R; GUILLOTEAU P et al.1977; ANN. BIOL. ANIMALE BIOCHIM. BIOPHYS.; FR.; DA. 1977; VOL. 17; NO 1; PP. 71-83; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.Article

ETUDE MULTICENTRIQUE DU LAIT SMA NOUVELLE FORMULEBERNARD R; FONTAINE G; GRAVELEAU D et al.1981; GAZ. MED. FRANCE (1969); ISSN 0016-5557; FRA; DA. 1981; VOL. 88; NO 17; PP. 2499-2502; BIBL. 10 REF.Article

ARTIFICIAL FEEDING OF INFANT RATSMONCILOVIC B; RABAR I.1979; PERIOD. BIOL.; YUG; DA. 1979; VOL. 81; NO 1; PP. 27-31; ABS. CRO; BIBL. 20 REF.Article

VEGETABLE MILK PROCESSING AND REHYDRATION CHARACTERISTICS OF BAMBARA GROUNDNUT (VOANDZEIA SUBTERRANEA (L.) THOUARS)POULTER NH; CAYGILL JC.1980; J. SCI. FOOD AGRIC.; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1980; VOL. 31; NO 11; PP. 1158-1163; BIBL. 19 REF.Article

MILK-SUBSTITUTE DIET COMPOSITION AND ABOMASAL SECRETION IN THE CALF.WILLIAMS VJ; ROY JHB; GILLIES CM et al.1976; BRIT. J. NUTRIT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 36; NO 3; PP. 317-335; BIBL. 21 REF.Article

OCCURRENCE OF AFLATOXIN IN HYPOALLERGENIC MILK SUBSTITUTESHAYES AW; UNGER PD; STOLOFF L et al.1978; J. FOOD PROTECT.; USA; DA. 1978; VOL. 41; NO 12; PP. 974-976; BIBL. 13 REF.Article

PROTEINVERWERTUNG VON KAELBERN IN VERSCHIEDENEN ABSCHNITTEN DER TRAENKEMAST. = LE COEFFICIENT D'UTILISATION DES PROTEINES CHEZ LE VEAU, A DIFFERENTES PERIODES DE SON ENGRAISSEMENT PAR ALIMENTS LIQUIDESNEESSE KR; KIRCHGESSNER M.1976; ARCH. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 26; NO 6; PP. 399-408; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 26 REF.Article

MILK REPLACERS CONTAINING A SOYBEAN PROTEIN CONCENTRATE FOR PRERUMINANT LAMBS: INTERRELATIONSHIPS BETWEEN METHIONINE, CYSTINE AND CHOLINEMALOUF NM; WALKER DM.1982; AUST. J. AGRIC. RES.; ISSN 0004-9409; AUS; DA. 1982; VOL. 33; NO 1; PP. 117-129; BIBL. 2 P.Article

METHODEN ZUR BESTIMMUNG VON L-ASCORBINSAEURE MITTELS HOCHLEISTUNGS-FLUESSIGCHROMATOGRAPHIE (HPLC). II: BESTIMMUNG VON L-ASCORBINSAEURE IN MILCHAUSTAUSCHFUTTERMITTELN = METHODE DE DOSAGE DE L'ACIDE L-ASCORBIQUE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE LIQUIDE A HAUTE PERFORMANCE (HPLC). II. DOSAGE DE L'ACIDE L-ASCORBIQUE DANS LES ALIMENTS D'ALLAITEMENTRUECKEMANN H.1980; Z. LEBENSM.-UNTERS. FORSCH.; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1980; VOL. 171; NO 6; PP. 446-448; ABS. ENG; BIBL. 2 REF.Article

NEUARTIGE LEBENSMITTELBESTANDTEILE UND LEBENSMITTEL (FORTSETZUNG UND SCHLUSS) = NOUVEAUX COMPOSANTS ALIMENTAIRES ET ALIMENTS (SUITE ET FIN)SCHMANDKE H.1980; ERNAEHRUNGSFORSCHUNG; ISSN 0071-1179; DDR; DA. 1980; VOL. 25; NO 6; PP. 166-171Article

OBSERVATIONS ON THE COMPOSITION OF MILK-SUBSTITUTE PRODUCTS FOR TREATMENT OF INBORN ERRORS OF AMINO ACID METABOLISM. COMPARISONS WITH HUMAN MILK: A PROPOSAL TO RATIONALIZE NUTRIENT CONTENT OF TREATMENT PRODUCTSNAYMAN R; THOMSON ME; SCRIVER CR et al.1979; AMER. J. CLIN. NUTRIT.; USA; DA. 1979; VOL. 32; NO 6; PP. 1279-1289; BIBL. 65 REF.Article

FACTORS INFLUENCING GROWTH OF RUMEN, LIVER, AND OTHER ORGANS IN KIDS WEANED FROM MILK REPLACERS TO SOLID FOOD. = FACTEURS INFLUENCANT LA CROISSANCE DE RUMEN, FOIE ET AUTRES ORGANES CHEZ DES CHEVREAUX PASSANT AU SEVRAGE DE SUCCEDANES DU LAIT A DES ALIMENTS SOLIDESHAMADA T; MAEDA S; KAMEOKA K et al.1976; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 6; PP. 1110-1118; BIBL. 21 REF.Article

WHEY-BASED NONFAT MILK REPLACERS IN LIGHT CHOCOLATE-FLAVORED COMPOUND COATINGSMOHLER MR; HUGUNIN AG; EBERS K et al.1981; FOOD TECHNOL. (CHIC.); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1981; VOL. 35; NO 6; PP. 79-81; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 8